Liiketila, Vuokrattavana, Valkeakoski Valtakatu 31, Kohde 438

Vuokrataan Valkeakosken keskustassa Kulmurin kauppakeskuksessa nykyaikaista katutason liiketilaa. Sijainti on erinomainen Valkeakosken keskustassa, kahden pääkadun, Valtakadun ja Tehtaankadun valo-ohjatussa risteyksessä.

Toimitilat vuokrataan joko 2-3:ssa pienemmässä osassa, jolloin toimitilan suuruus on esim. 70 – 300 m2 tai yhtenä kokonaisuutena, jolloin tilaa on 370 m2. Kulku toimitiloihin sekä suoraan Valtakadulta että kauppakeskuksen keskuskäytävältä - avattavat seinät eli suuret liukuovet - Jyskin suurta sisäänkäyntiä vastapäätä, lisää wc-, suihku- ja keittiötiloja on rakennettavissa tarpeen mukaan – alla kellaritilat. Toimitilassa on useita sisäänkäyntejä. Toimitilat ovat helposti muunneltavissa - tiloissa ei ole kantavia rakenteita. Katso pohjapiirros.

Rakennuksessa on näyttävät pääsisäänkäynnit Valtakadulta ja parkkipaikalta. Taloyhtiöllä on oma 40 auton paikoitusalue sekä 24 autopaikan parkkihalli talossa toimivien yritysten henkilökunnalle. Tarvittaessa lämpöpistokkein. Parkkitilaa on myös Valtakadulla, toimitilan edessä.

Avoimeksi jätettäviä tai teipattavia suuria näyteikkunoita sekä Valtakadulle että kiinteistön keskuskäytävälle yhteensä 60 metriä!

Samassa kiinteistössä toimivat Jyskin suurmyymälä, Pihlajalinnan Lääkärikeskus, Finla Työterveyden lääkäriasema ja Tampereen kaupungin Ympäristöterveys ja Valkeakosken Musiikkiopisto. Yritysten suuri asiakasmäärä tukee vuokrattavia toimitiloja.

Erikseen vuokrattavissa kellarikerroksessa erilaista varastotilaa sekä Valkeakosken vahvin turvaholvi arkisto- tai varastotilaksi sekä arkistohuone arkistovaunuineen. Parkkihallissa on myös vuokrattavana 1-2 auton talli/varasto.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Valtakatu 31
37600 Valkeakoski
Alue:
Valkeakoski
Tilatyyppi:
Liiketila
Pinta-ala (min-max):
70 m2 - 370 m2
Kauppatapa:
Vuokrattavana

Lisätiedot

Varusteluettelo:
Hissi, Ilmanvaihto, Keittiö, Kestopäällystetty piha, Lattiakaivo, Lämmitys, Näyteikkuna, Pysäköintipaikat, Pysäköintipaikat lämmityksellä, Taukotila, Valmistuskeittiö, Vesi/viemäri, Voimavirta, WC
Lisätiedot:
Tämä liikerakennus on Vakuutusyhtiö Pohjolan laadukkaasti rakennuttama kokonaisuus. Koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto sekä sprinkler-sammutusjärjestelmä ja kiinteä paloilmoituslaitteisto. Kaukolämpö.

Julkaisijatiedot

Julkaistu:
23.9.2020
Julkaisija:
Yksityinen julkaisija

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Kimmo Kallio
Koy Valtakatu 31, Valkeakoski

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.


Toimitila- ja tonttipalvelun ylläpito ei vastaa tietojen oikeellisuudesta.
 

AKAAN KAUPUNKI

Jari Jokinen, elinkeinopäällikkö
Puh. 040 335 6098
jari.jokinen@akaa.fi

Akaan kaupungin elinkeinopalvelut »
 

 

URJALAN KUNTA

Satu Sarin, elinkeinoasiamies
Puh. 040 335 6096
satu.sarin@urjala.fi

Urjalan kunnan elinkeinopalvelut »


 

VALKEAKOSKEN KAUPUNKI

Vesa Varho, yritysasiamies
Puh. 040 335 6090
vesa.varho@valkeakoski.fi

Valkeakosken kaupungin yrityspalvelut » 


 

Lataa toimitilapalvelun rekisteri- ja tietoturvaseloste (PDF)  |  Lisätietoa sivuston evästekäytännöstä »  |  Palvelun toteutus: Hakosalo Software Oy